• Slider Calero
 • Slider JazzHivern-Iarake
 • Rotador PremiCarlemany
 • Rotador AndArt
 • Rotador VoluntarisLlengua
 • Rotador Arxivand
 • "Temps de somnis"

  De Ricardo Calero, del 28 d'abril al 28 de juliol a la Sala d'exposicions del Govern.


  Més informació
 • JazzHivern a Andorra 2014 – 2015

  Entre el 6 de desembre de 2014 i el 30 d'abril de 2015, a l'Auditori Nacional d'Andorra.


  Més informació
 • Premi Carlemany 2015

  Consulteu les bases del Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.


  Més informació
 • AND'Art

  AND'Art és un cens d'artistes, un servei d'informació i difusió d'artistes andorrans actuals.


  Més informació
 • Voluntaris per la llengua

  El projecte Voluntaris per la llengua consisteix a unir persones que parlen habitualment català amb persones que no el parlen però que el volen aprendre...

  Més informació
 • Arxivand

  Al Butlletí semestral Arxivand trobareu tota la informació referent als Arxius i la Gestió de la documentació a Andorra


  Més informacióCarme Mas. Diàlegs amb la realitat

CarmeMasCarme Mas ha estat una pintora incansable dels nostres paisatges; aquests darrers anys, s'expressava amb un cromatisme vibrant i ric, provocador per a la mirada, com una explosió de colors còmplice i expressiva d'un desig que volia posar en relleu la seva passió extrema per la llibertat. Les llums i els colors ens mostren d'una manera diferent (la seva manera) matisos i llums plens d'inspiració que, amb un particular acaronament visual de la nostra terra, la figura humana o els retrats, ens ha transmès per a la seva contemplació.


Nombre de pàgines: 195

Idioma/es: català

ISBN: 99920-0-412-6

Mides: 24 x 28 cm

Preu: 18 €

Magister Sancta Columba. La pintura romànica del Mestre de Santa Coloma i la seva època (2)

mestrecolomaAquest llibre presenta un recull d'articles que, arran de l'exposició "Magister Sancta Columba. La pintura romànica del Mestre de Santa Coloma i el seu cercle", aporten una visió general de l'època en què va treballar el Mestre, i donen una visió del llenguatge plàstic comú, dels temes, de les intencions i de les inquietuds que van arrelar durant el segle XII a tota l'Europa cristiana.


Barcelona: Viena Edicions; Andorra: Govern, 2003.
Nombre de pàgines: 186
Idioma/es: català
ISBN: 84-8330-243-8
Mides: 23 x 30,5 cm
Preu: 25,08 €

El mar en la pintura espanyola. Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza

ThyssenEl mar en la pintura espanyola, dins la col•lecció Carmen Thyssen-Bornemisza, constitueix un testimoni de tres corrents cabdals dins el món del paisatge. El naturalisme, el regionalisme i el lluminisme estructuren els tres eixos fonamentals d'aquesta exquisida selecció d'obres i artistes que conformen el catàleg.

Personalitats com Martí Alsina, Emilio Ocón, Eliseu Meifrèn, Arcadi Mas, Joaquin Sorolla, José Navarro, Antonio Muñoz, Cecilio Pla, Celso Lagar, Josep Amat o Martín Rico, entre d'altres, conformen una mostra rica i variada de les inquietuds artístiques dins l'àmbit del paisatge.

Nombre de pàgines: 144
Idioma/es: català i anglès
ISBN: 99920-0-389-8
Mides: 24 x 28 cm
Preu: 12 €

L'impressionisme i la seva empremta dins la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza

ImpressionismeL'impressionisme i la seva empremta, dins la col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza és el catàleg de l'exposició que va portar el mateix nom. L'impressionisme és un dels moviments artístics que més van influenciar l'art i que van provocar una revolució que comportaria canvis en un futur no gaire llunyà. L'esclat dels colors, la influència de la llum, la importància de la visió individual i la substitució d'un art de conceptes per un art de percepcions van ser alguns dels arguments.

Nombre de pàgines: 128
Idioma/es: català
ISBN: 99920-0-246-8
Mides: 24 x 28 cm
Preu: 15,02 €

Viladecans

viladecansJoan Pere Viladecans inicià la seva carrera artística presentat per Joan Brossa l'any 1969; des de llavors ha estat considerat un dels artistes catalans més interessants de la seva generació. La seva trajectòria fins als nostres dies ha seguit un procés reflexiu i creatiu constant que l'ha conduït a una maduresa artística que podrem veure amb motiu de la seva exposició "Joan Pere Viladecans, 15 anys de trajectòria, 1988-2002". La racionalitat i la intuïció, la figuració i l'abstracció, configuren la personalitat artística de Joan Pere Viladecans i converteixen la seva obra en un llenguatge únic i personal. Viladecans, investigador i experimentador, reflexiona sobre l'ofici de pintor, sobre l'art i la pintura. I la seva meditació és l'obra.

Nombre de pàgines: 111
Idioma/es: català
ISBN: 99920-0-311-1
Mides: 24 x 28 cm
Preu: 15 €