Any Cebrià Baraut

El Govern d’Andorra ha homenatjat la figura i el treball del pare Cebrià Baraut i Obiols (el Vilar de Cabó, Alt Urgell, 21 de maig del 1917 - Montserrat, 8 de juny del 2003), historiador i monjo benedictí català que va dedicar gran part de la seva trajectòria a l’edició de les fonts documentals d’Andorra i al coneixement i a la difusió de la seva història, en vàries ocasions: el 2001, el ministeri titular de la Cultura va editar Miscel·lània a Dom Cebrià Baraut i Obiols, i el 2004 els ajuts d’investigació i recerca dotats per l’Arxiu Nacional, des del 2000, es van passar a anomenar Ajuts d'investigació i recerca històrica Cebrià Baraut i Obiols.

Enguany, amb motiu del centenari del naixement del pare Cebrià Baraut i Obiols, el 21 de maig, el Ministeri de Cultura, Joventut i Esports està preparant un seguit d’activitats de difusió per celebrar-ho.

S’ha previst per a la tardor una petita mostra al vestíbul de l’edifici de Govern, i se celebrarà una jornada de l’estat de la recerca i de la seva difusió a Andorra en col·laboració amb entitats i associacions culturals d’Andorra i de fora.

Bilingües i multilingües

Contacta'ns

Departament d'Afers Socials

Av. Príncep Benlloch, 30, 4t pis
AD500 Andorra la Vella
Telèfon: +376 874 800
Fax: +376 829 347
Adreça electrònica: aferssocials@govern.ad

 

Mapa Google

Formulari de contacte

{uniform form=1/}

Accessibilitat

Recomanacions d'accés:

  • Navegador recomanat: Internet Explorer 8, Mozilla Firefox 3 o superiors.
  • Resolució recomanada: Suporta 1024×768 o superior.

Continguts no html

Pàgina web accessible

El Govern d'Andorra pretén facilitar l'accés universal, independentment de les limitacions tècniques, físiques, sensorials o intel·lectuals de les persones que la consulten i del context d'ús en què ho fan (tipus de dispositiu, programari, velocitat de la connexió, condicions ambientals, etc.), a les seves pàgines web.

Per això, es treballa amb l'objectiu d'adaptar tot el web a les recomanacions del Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que dificulten l'accés a la informació i la comunicació. Aquestes recomanacions es concreten en les pautes d'accessibilitat al contingut de la web WCAG 1.0.

El compromís del Govern d'Andorra és arribar a satisfer, com a mínim, els punts de verificació de prioritat 1 i 2 de les pautes WCAG, i així complir el nivell de conformitat "Doble A" (AA). Sempre que sigui possible, també s'intentarà complir els punts de verificació de prioritat 3.

¡CSS Válido!

Avís legal

www.cultura.ad és un domini d'Internet de titularitat del Govern d'Andorra.

L'accés a aquest pàgina web i a la informació continguda comporta l'acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d'aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s'ofereixen des de la web.

L'usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d'aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s'informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d'oferir-li un millor Servei a través d'aquesta pàgina i amb l'objectiu de facilitar el seu ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l'activitat i freqüència d'utilització dels usuaris. Aquestes dades s'utilitzen amb l'exclusiva finalitat d'obtenir informació estadística anònima sobre l'ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s'utilitzen galetes (cookies) per a l'adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s'enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

Política d'ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

El Govern d'Andorra no és responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents del Govern.
Només està autoritzat l'ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d'aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d'enllaços a d'altres pàgines web.

Govern d'Andorra
Carrer Prat de la creu, 62-64
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Telèfon +376 875 700