El Sistema d’arxius d’Andorra

El Sistema d'arxius del Govern d'Andorra està constituït pel conjunt d'òrgans encarregats de la conservació i la custòdia dels documents que integren el patrimoni documental del Govern.

El Sistema general de gestió de la documentació administrativa del Govern d'Andorra és el conjunt d'operacions i tècniques integrades en la gestió administrativa general que, basades en l'anàlisi de la producció, la tramitació i el valor de la documentació, s'adrecen a la planificació, el control, l'ús, la conservació i la transferència o l'eliminació de la documentació amb l'objectiu de   racionalitzar i unificar el tractament i aconseguir una gestió eficaç i eficient. Els elements bàsics del sistema general són els quadres de classificació funcionals, els inventaris, les taules d'avaluació i els fulls de transferència.

L'Àrea d'Arxius i Gestió de Documents, adscrita al ministeri titular de la cultura, és la unitat   globalitzadora de les pràctiques arxivístiques i representa la direcció de tot el   Sistema d'arxius del Govern d'Andorra.

Àrea d'Arxius i Gestió de Documents

Prada Casadet, 8-12

AD500 Andorra la Vella

Telèfon:+376 802 289

Telèfon: +376 868 645

sacultura.gov@andorra.ad

Susanna_Vela@govern.ad